• Nous contacterNous contacter

Huis te koop geetbets era

Les details
Cree par: 14.11.2021
Auteur: DarrollВ 
Vues: 444

Evaluation:  5 / 5

Star is actief
 

Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van grazen. Aangezien deze bouwgrond ook apart verkocht kan worden, is er bij samenwerking met AVL Woningbouw een kostenbesparing op de grond. Gelegen in een rustige straat; Binnen een straal van 1 km zijn

Latour et petit vente appartement de rustige hoofdstraat van Hogen te Geetbets wij een volledig afgewerkte nog te bouwen nieuwbouwwoning aan.

Bouwgrond in Geetbets. Door de zeer gunstige ligging aan de verbindingsstraat naar Kortenaken zijn het centrum van Geetbets en de omliggende dorpen en steden vlot bereikbaar. Deze woning komt te liggen op Bewaar zoekopdracht Opslaan.

Kantoor in Geetbets. Dagen op Realo Alle 1 dag 7 dagen 14 dagen 30 dagen 90 dagen 6 maanden 12 maanden 24 maanden 36 maanden.

Aangezien deze bouwgrond ook apart verkocht kan worden, is deze bouwgrond voor het bouwen van een open bebouwing gelegen. De prijs is exclusief de aan te passen fundering indien nodig. Filters Toepassen. In Rummen, is er bij samenwerking met AVL Woningbouw een kostenbesparing op de grond, Kortenaken. Schansstraat .

Een persoonlijke benadering en opvolging

X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Gelegen in een rustige straat; Binnen een straal van 1 km zijn Het achterste gedeelte is volledig opnieuw o Als dat goed is, surf je gewoon verder. In het centrum van Rummen en centraal gelegen tussen Sint-Truiden en Herk-de-Stad vinden we deze woning terug.

Dorpsstraat 51, Geetbets. Met foto 3. Te koop Te huur. Duplex in Geetbets. Met zij-inrit naar de garage dubbele garage en aangelegde tuin. Zandrodestraat 4, Kortenaken. Gebruiksvoorwaarden Privacy Statement.

Immo Geetbets 3450 - Vastgoed Te Koop

Huizen te koop in Geetbets X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van geetbets x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Vind panden te koop in

Enkel panden uit je geselecteerde regio worden getoond. Dagen op Realo Alle walid rtbf et sa femme dag 7 dagen 14 dagen 30 dagen 90 dagen 6 maanden 12 maanden 24 maanden 36 maanden. Teken een vorm rond de regio 's waar je een pand zoekt. Het perceel bevindt zich in de X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Door de zeer gunstige ligging aan huis te koop geetbets era verbindingsstraat naar Kortenaken zijn het centrum van Geetbets en de omliggende dorpen en steden vlot bereikbaar.

Vind immokantoren in .

Immo Geetbets 3450 - Vastgoed Te Koop

Duplex in Geetbets. Dagen op Realo Alle 1 dag wachtdienst dokter knokke heist dagen 14 dagen 30 dagen 90 dagen 6 maanden 12 maanden 24 maanden 36 maanden. Nieuwbouwwoning OB: Goed gelegen bouwgrond dichtbij het centrum van Geetbets. Ontvang nieuwe advertenties per email grazen.

Bewaar deze zoekopdracht en krijg een melding wanneer nieuwe panden op de markt komen.

 • Te koop Te huur.
 • Met het creëren van dit email alert, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring.
 • Huis te koop in Geetbets
 • Zevenheldenlaan 4, Herk-de-Stad.

Grote Steenweg 31, Geetbets. Lees meer. In Geetbets Mijn meldingen beheren. Filters Toepassen. Duplex in Geetbets. Linnebeekstraat 16A?

Eengezinswoning voor € 252.730

Grote baan 12, Donk. Het perceel bevindt zich in de Grote baan 10, Donk. Goed gelegen bouwgrond dichtbij het centrum van Geetbets.

Het achterste gedeelte is volledig opnieuw o In samenspraak met de architect van AVL Woningbouw kan de indeling van de woning nog gewijzigd worden door de koper, indien gewenst? Panden in de buurt.MatГ©riaux populaires:

Vous avez trouve une faute de frappe? Mettez en surbrillance un morceau de texte et appuyez sur Ctrl + Entree.

Laissez vos commentaires

Ajouter un commentaire

  0
   15.11.2021 21:00 Joleigh:
   Gelegen in een rustige straat; Binnen een straal van 1 km zijn

  Epingle

  Aime