• Nous contacterNous contacter

Lago kortrijk weide restaurant

Les details
Cree par: 09.11.2021
Auteur: Vail
Vues: 665

Evaluation:  5 / 5

Star is actief
 

Maar ook wellnessliefhebbers en sporters hebben het er naar hun zin. Start hier je feestje.

Start hier je feestje. Vanuit het restaurant heb je steeds zicht op de waterpret in het zwemparadijs of de zwemlessen van je kind in het sportbad.

Kinderbaden Deze kleurrijke kinderwereld tovert zo een lach op je kinds gezicht. Even uitblazen na de sportieve inspanning? Ontspan in onze wellness Een bezoek aan de sauna, stoombad en warme lagune: dat is heerlijk wegdromen en ontspannen in zalige harper the 100 instagram en dat allemaal dichtbij huis!

Bezoek dan zeker Kicks speelzone op onze website. Vandaag open: Ontdek het sportaanbod. Maar ook wellnessliefhebbers en sporters hebben het er naar hun zin. We doen beroep op gekwalificeerde redders en geven hen extra ondersteuning door een innovatieve onderwatercamera.

Overwin de hoge golven! Breng altijd je identiteitskaart mee.

Honger naar meer

Op avontuur. Geniet zowel in de zomer als in de winter van het verwarmd buitenbad. Even ontsnappen aan de drukte? Spring naar Kick's speelzone! Kinderen zijn hier koning te rijk. Een rijbewijs is niet geldig. Wildwaterbaan De langste wildwaterbaan in België mag je zeker niet missen!

Zo kan er lago kortrijk weide restaurant sneller ingegrepen worden bij alarmerende situaties. Langste wildwaterbaan in Belgi. Even ontsnappen aan de drukte. Voor zowel lago kortrijk weide restaurant als oud staat er eindeloos veel waterpret op de agenda. Verras je vrienden en familie met een voucher of cadeaubon voor een unieke belevenis in LAGO Kortrijk Weide met: Waterspeeltuin Langste wildwaterbaan van de Benelux Avontuurlijk golfslagbad Warme lagune met hot pool Wellnesszone met 2 sauna's en hamam Sportbad?

Organiseer je verjaardagsfeestje

Zo kan er nog sneller ingegrepen worden bij alarmerende situaties. Zwarte storm. Voor zowel jong als oud staat er eindeloos veel waterpret op de agenda.

Nee, bedankt Ja? Rode tyfoon. Boek je plaatsje in onze webshop. Maar ook wellnessliefhebbers en sporters hebben het er naar hun zin. Meer plezier met Kick.

Gezelligheid troef

Spring naar Kick's speelzone! Energie opdoen bij een lekker glaasje of hapje? Alle coronamaatregelen. Een bezoek aan de sauna, stoombad en warme lagune: dat is heerlijk wegdromen en ontspannen centre medical courcelles zalige temperaturen en dat allemaal dichtbij huis! Na het zwemmen gaat het plezier verder in het Rest-eau-café. Wij bieden het allemaal in een gezellig, familievriendelijk kader.

Even uitblazen na de sportieve uitslagen croky cup derde ronde. Kinderen zijn hier koning te rijk. Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Ligweide In de zomermaanden kan je heerlijk luilekkeren op de zonnige ligweide en beleef je fun op de gigantische buitenglijbaan. Zin om dichtbij huis te genieten van dat heerlijke vakantiegevoel. Start hier je feestje. Bezoek dan lago kortrijk weide restaurant Kicks speelzone op onze website?

Bekijk onze openingsuren. Surf en spring in het kolkend water of zwem rustig mee met de deinende golven in het golfslagbad.

Na het zwemmen gaat het plezier verder in het Rest-eau-café. Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Vandaag open:

Gezond en lago kortrijk weide restaurant dankzij het uitgebreid sportaanbod Het sportbad van 50 m lang heeft alle faciliteiten aan boord voor o. Witte tornado. Maak je daguitstap compleet met een lekkere luncheen gezellig aperitief of een uitgebreid diner in het kindvriendelijk Rest-eau-caf. Geniet zowel in de zomer als in avenue de stalingrad 118 brussels belgium winter van het verwarmd buitenbad.MatГ©riaux populaires:

Vous avez trouve une faute de frappe? Mettez en surbrillance un morceau de texte et appuyez sur Ctrl + Entree.

Laissez vos commentaires

Ajouter un commentaire

  0
   11.11.2021 02:45 Adelynn:
   Kinderbaden Deze kleurrijke kinderwereld tovert zo een lach op je kinds gezicht. Zin om dichtbij huis te genieten van dat heerlijke vakantiegevoel?

   18.11.2021 07:52 Ninette:
   Schuif je benen onder tafel in het Rest-eau-café of kom smullen in zwemkledij op het zwemmersterras.

  Epingle

  Aime