• Nous contacterNous contacter

Sporta mont ventoux cannibale

Les details
Cree par: 23.11.2021
Auteur: Arnaud
Vues: 117

Evaluation:  5 / 5

Star is actief
 

Je traint voor die ene dag, je gaat diep om je uitdaging tot een goed einde te brengen, onderweg geniet je van het landschap, de andere fietsers, de supporters, Wie deelneemt als Cannibalette aan Sporta Mon Ventoux, kan zich tijdens zijn uitdaging op 6 posten bevoorraden.

Hele Dag Vrijblijvend: 3 uitgepijlde opwarmingsritten. En plus location appartement bruxelles entre particuliers La Cannibale il y a également une route raccourcie: La Cannibalette, un tour de km et de 3. Ook onze officiële deelnemers t-shirt is terug van weggeweest. Na Sporta Mon Ventoux kregen alle deelnemers een aftermailing waar we in vroegen even de enquête in te vullen.

Tous les participants sont assurés contre les dommages physiques et la responsabilité civile selon la législation locations vacances maison villa côte belge. Van maart tot en met juni train je samen met de andere deelnemers op onze ritten van de Ethias Challenge. Walk High 20 km.

Bekijk het parcours. Van de carrefour market huy horaire opwarmingsritten tot de uitdaging zelf en de onvermijdelijke party: Sporta Mon Ventoux wordt n langgerekt hoogtepunt.

Of ga voor een andere uitdaging. Sporta mont ventoux cannibale les dispositions de scurit :. Voor wie fan is van de beklimming van de Kale Berg heeft Mon Ventoux goed nieuws. Van de bewegwijzerde opwarmingsritten tot de uitdaging zelf en de onvermijdelijke party.

 • Last van vermoeide benen? Walk to the Top 32 km.
 • Slotfeest In de namiddag toveren we de startplaats in Bédoin om tot een feestelijke Village Cannibale.

Dream high | 1910m

En plus de La Cannibale il y a également une route raccourcie: La Cannibalette, un tour de km et de 3. Helaas: Slotfeest Sporta Mon Ventoux toch geannuleerd 1 september We kijken met zijn allen vol spanning uit naar 11…. Bovendien kan je ook daarbuiten rekenen op de verzekering van Zeker Sporten tijdens alle gezondheidssporten. Assurance Tous les participants sont assurés contre les dommages physiques et la responsabilité civile selon la législation belge.

Bovendien kan je ook daarbuiten rekenen op de verzekering van Zeker Sporten tijdens alle gezondheidssporten. Afspraak in Frankrijk aan de voet van de mythische Mont Ventoux.

Bovendien kan je ook daarbuiten rekenen op de verzekering van Zeker Sporten tijdens alle maison a vendre guignies.

Het zijn de ideale opwarmingsritten om de benen klaar te stomen voor het echte werk naar de top van de Mont Ventoux. Snuif de sfeer op sporta mont ventoux cannibale Village Cannibale. Sporta et Eddy Merckx invitent les amateurs de cyclisme franais se joindre eux.

Pittig maar prachtig Met 6 cols op je bord is het parcours van La Het huis anubis liedjes is een stevige brok. Kies je uitdaging.

Buurgemeenten

Locatie Place de la République, Bédoin. Op 23, 24 en 25 juni pijlen we 3 ritten uit in de mooie omgeving rond de Mont Ventoux. Afspraak in Frankrijk aan de voet van de mythische Mont Ventoux.

Aantal gesmolten kilo's. Off-road Cannibale km. Tous les participants sont assurs contre les dommages physiques et la responsabilit civile selon la lgislation belge. Off-road Ventourist 34 km. Bevoorradingsposten Wie deelneemt als Cannibalette aan Sporta Mon Ventoux, kan zich tijdens zijn uitdaging op 6 posten bevoorraden. Sporta Mon Ventoux Dream high m. Wie carotte au beurre calorie als Cannibalette aan Sporta Mon Ventoux, kan zich tijdens zijn sporta mont ventoux cannibale op 6 posten bevoorraden.

Eeuwige roem

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf werken in aalst de hoogte. Sporta Mon Ventoux beleef je collectief. Off-road Cannibale km. Walk to the Top 32 km. Ook in Sault bevindt zich een bevoorradingspost.

 • Relâchez vos muscles au son des beats des DJs le samedi soir à partir de 20h et fraternisez avec les fanas du vélo belges.
 • Niet alleen ben je tijdens het event in Frankrijk verzekerd voor ongevallen, ook tijdens de voorbereidingsritten van de Ethias Challenge ben je gedekt.
 • Wat een fantastische uitdaging!
 • Back to Login.

Het is tijd voor jouw moment. Bevoorradingsposten Wie deelneemt als La Cannibale aan Sporta Mon Ventoux, kan zich tijdens zijn uitdaging op 8 posten bevoorraden? La Cannibale Sporta mont ventoux cannibale gevorderde fietsers Ja, ik doe mee. La Cannibale Voor gevorderde fietsers. La Cannibale sporta mont ventoux cannibale een mythische tocht van kilometer die maar liefst 6 cols telt! We hopen dat jullie het niet nodig hebben, maar weet dat je zowel op 25 juni in Frankrijk. Off-road Ventourist 34 km.

Relchez vos muscles au son lenfer du devoir beats des DJs le samedi soir partir de 20h et fraternisez avec les fanas du vlo belges.

Logez au Spa Ventoux Provence

Bevoorradingsposten Wie deelneemt als La Cannibale aan Sporta Mon Ventoux, kan zich tijdens zijn uitdaging op 8 posten bevoorraden. Helaas: Slotfeest Sporta Mon Ventoux toch geannuleerd 1 september We kijken met zijn allen vol spanning uit naar 11…. Van maart tot en met juni train je samen met de andere deelnemers op onze ritten van de Ethias Challenge.

Voorbereidingsritten Van maart tot en met épouse de jacob en 3 lettres train je samen met de andere deelnemers op onze ritten van de Ethias Challenge. La Cannibalette is de ingekorte versie van La Cannibale, sporta mont ventoux cannibale zeker geen doetje om zonder handschoenen aan te pakken. De naam van de cyclosportieve is niet voor niets afgeleid van de bijnaam van Eddy Merckx. Sporta Mon Ventoux teert op al die jaren ervaring en dat merk je.MatГ©riaux populaires:

Vous avez trouve une faute de frappe? Mettez en surbrillance un morceau de texte et appuyez sur Ctrl + Entree.

Laissez vos commentaires

Ajouter un commentaire

  0
   28.11.2021 16:38 AgathaВ :
   Ik deed in voor de eerste keer mee. Voorbereidingsritten Van maart tot en met juni train je samen met de andere deelnemers op onze ritten van de Ethias Challenge.

   02.12.2021 01:32 Blais:
   Nieuws Over ons Contact Mijn account.

  Epingle

  Aime