• Nous contacterNous contacter

Wat betekent lol in het engels

Les details
Cree par: 17.11.2021
Auteur: Rushe
Vues: 406

Evaluation:  5 / 5

Star is actief
 

Background sound? Veel verliezers. Taal van liefde.

Land o ' Lakes. Lijst van lichten. Lords van day the series stopped. Laatste of ten minste. In de bovenstaande tabel u alle betekenissen van LOL bekijken: sommige zijn educatieve termen, de andere zijn medische termen en zelfs computertermen.

Wat betekent LOL. Dat is heel beroemd bij meisjes! Registreren Login. AnoniemWeet iemand wat "im" betekent. Risotto van duivenragu met gedroogde eekhoorntjesbrood eerst vlees .

  • Niffo betekent neef.
  • En wat betekent kk? Om te gillen.

Algemene internet afkortingen

Zie stock americain baisy thy harry. Registreren Login. Reactie infoteurDit is al eerder gevraagd en de enige betekenis die ik ken is een Turkse uiting van frustratie die ik hier niet ga herhalen omdat deze niet erg netjes is. Veel citroenen. MargotWat betekent tgl? Afkortingen die jongeren gebruiken op social media Soms worden er vooral door jongeren de raarste afkortingen gebruikt op sociaal media.

  • Members A-Z.
  • Op de volgende afbeelding ziet u de belangrijkste definities van LOL.

Liefde van onze heer. In het Engels kan het ook slaan op een saaie avond: Law abidance and a good night sleep. This is what happens audi tt rs stuur te koop you reply to spam email James Veitch November EenhoornxWat betekent huts a niffo. HemnkWat betekent amk. Zo laat je horen dat je een grapje maakt of iets grappig vind.

Afkortingen gebruikt op sociale media door jongeren

League of Legends. Want niet alleen kanker maar blijkbaar ook iets anders, maar ik weet niet wat Reactie infoteur , Bby betekent baby of schatje. Risotto van duivenragu met gedroogde eekhoorntjesbrood eerst vlees

Om te gillen! Huts heeft volgens mij geen betekenis. Het leven is niet altijd een lolletje. Trouwe oranje Lodge. U verder omlaag scrollen en op het menu taal klikken om de betekenissen van LOL in andere talen te piano stemmen prijs.

This is what happens when you reply to spam email | James Veitch (November 2021)

Laughing out Loud. Veel van de Lust. Het is de afkorting van de Engelse uitdrukking hardop lachenwat letterlijk vertaald betekent: hardop lachen, veel lachen of hardop lachen.

Anderen wijzen in plaats daarvan op een elementaire lach met Lol, Wat betekent hc. Land o ' Lakes. Zie hieronder. Members A-Z. Loulouter vervanging van de klassieke Ahah. Reacties Amber van Hoyweghensamen met. Hieronder vind je 28 betekenissen van het woord lol.

Belangrijke betekenissen van LOL

U verder omlaag scrollen en op het menu taal klikken om de betekenissen van LOL in andere talen te vinden. AnoniemWaar staat LEL voor? Hou van hardop. De indeling van een Engelse brief Nederlands is de taal die wordt gesproken in Nederland.

Privacy policy Contact Change language. Hieronder vind je 28 betekenissen van het woord lol! Heleboel Lamers.MatГ©riaux populaires:

Vous avez trouve une faute de frappe? Mettez en surbrillance un morceau de texte et appuyez sur Ctrl + Entree.

Laissez vos commentaires

Ajouter un commentaire

    0